Over GittaYoga


Ik ben Gitta Paardenkooper. De yogalessen die ik geef noem ik ECLECTISCH ! Dat betekent dat ik uit verschillende yoga stromingen het beste haal om lessen op te bouwen. Ik werk vanuit thema's en vooral op mijn intuïtie. Ik kijk naar een mens of een groep mensen en voel vaak goed aan wat er nodig is... en dat werkt!


Ik ben lang geleden geïnspireerd door Gert van Leeuwen (Critical Alignment Yoga-stroming). Inmiddels ben ik zelf al weer zo'n 8 jaar erkend Yoga docent 200 RYT en ben opgeleid in:


  • Power-Yoga,
  • Vinyasa-Yoga
  • en Yin-Yoga, alle drie bij AALO Yoga-Academie
  • ik heb bij AALO ook de aanvullende scholing Qi gong gevolgd
  • de opleiding Stoelyoga deed ik bij Paula Yap Tjong van StoelYoga Nederland&Vlaanderen
  • Bij Hof20 in Haarlem volgde ik een cursus Yoga Nidra, Shavasana en I-rest bij Diana Aben
  • de DRU-yoga opleiding voldeed ik bij DRU-Yoga Nederland en ben gediplomeerd en erkend DRU-yoga docent geworden
  • onlangs slaagde ik voor de opleiding Qi gong bij Nanda Duin van Coulors of Qi.


Yoga helpt mij lichamelijk en geestelijk sterk en flexibel te blijven en in balans te kunnen zijn. Dat maakt dat ik luchtiger en met meer helderheid tegen dingen aan kan kijken, er over na kan denken en beter kan voelen.


Mijn balans in lichamelijke en geestelijke kracht en -flexibiliteit gun ik iedereen! Dus neem ik je graag mee in wat yoga voor jou kan betekenen.
Ik combineer tijdens de yogalessen lichaamshoudingen met ademhalingstechniek, concentratieoefeningen en ondersteun dat met levenswijsheden, levensvragen en quotes over zingeving vanuit de yogafilosofie.


Ik ben 20 jaar verpleegkundige geweest, was lange tijd opleidingsadviseur. Ik werk nu als zelfstandig communicatie-trainer, teamcoach en individueel coach voor medewerkers in de gezondheidszorg en tegelijk ben ik zelfstandig yoga-docent in mijn eigen yogastudio. Wat ik geleerd heb èn mijn ervaring neem ik mee in mijn contact met anderen.


De inhoud van de yoga lessen: stoelyoga, poweryoga, vinyassa of DRU, Chi Gong, al of niet in combinatie met elkaar, op verschillende niveau's. Ik geef de lessen in mijn studio in Workum, op verzoek aan universiteiten, in bedrijven, in een yogastudio, in verzorgingshuizen, in een speciaal gehuurde ruimte, bij je thuis en soms in de buitenlucht op een mooie rustige plek.

Contact via:
info@GittaYoga.nl
of

06-28029432


of


www.GittaYoga.nl