.  

l

Over GittaYoga

Ik ben Gitta Paardenkooper. De yogalessen die ik geef noem ik ECLECTISCH ! Dat betekent dat ik uit verschillende yoga stromingen het beste haal om lessen op te bouwen. Ik werk vanuit thema's en vooral op mijn intuïtie. Ik kijk naar een mens of een groep mensen en voel vaak goed aan wat er nodig is... en dat werkt!


Ik ben lang geleden geïnspireerd door Gert van Leeuwen (Critical Alignment Yoga-stroming). Inmiddels ben ik zelf al weer zo'n 7 jaar erkend Yoga docent 200 RYT en ben opgeleid in Power-Yoga, Vinyasa-Yoga en Yin-Yoga bij AALO Yoga-Academie. Ik heb bij AALO de aanvullende scholing Qi gong gevolgd en de opleiding Stoelyoga deed ik bij StoelYoga Nederland&België. Bij Hof20 in Haarlem volgde ik een cursus Yoga Nidra, Shavasana en I-rest bij Diana Aben en onlangs heb ik de DRU-yoga opleiding bij  DRU-Yoga Nederland gevolgd en ben gediplomeerd en erkend DRU-yoga docent geworden. Op dit moment volg ik een verdiepende Qi gong opleiding bij Nanda Duin van Coulors of Qi.

Yoga helpt mij lichamelijk en geestelijk sterk en flexibel te blijven en in balans te kunnen zijn. Dat maakt dat ik luchtiger en met meer helderheid tegen dingen aan kan kijken, er over na kan denken en beter kan voelen.

Mijn balans in lichamelijke en geestelijke kracht en -flexibiliteit gun ik iedereen! Dus neem ik je graag mee in wat yoga voor jou kan betekenen.
Ik combineer tijdens de yogalessen lichaamshoudingen met ademhalingstechniek, concentratieoefeningen en ondersteun dat met levenswijsheden, levensvragen en quotes over zingeving vanuit de yogafilosofie.

 Ik ben 20 jaar verpleegkundige geweest, was lange tijd opleidingsadviseur in het hoger gezondheidszorg onderwijs en ben nu yoga-docent, communicatie-trainer, teamcoach en individueel coach. Wat ik geleerd heb èn mijn ervaring neem ik mee in mijn contact met anderen.

Het aanbod:

yoga lessen
: stoelyoga, poweryoga, vinyassa of DRU, al of niet in combinatie met chi guong op verschillende niveau's. Ik geef de lessen in mijn studio in Workum, op verzoek aan universiteiten, in bedrijven, in een yogastudio, in verzorgingshuizen, in een speciaal gehuurde ruimte, bij je thuis en soms in de buitenlucht op een mooie rustige plek.