GittaYoga.  

Bedrijfsyoga / yoga in studio's / individueel

Over GittaYoga

Ik ben Gitta Paardenkooper. De yogalessen die ik geef noem ik ECLECTISCH ! Dat betekent dat ik uit verschillende yoga stromingen het beste haal om lessen op te bouwen. Ik werk vanuit thema's en vooral op mijn intuïtie. Ik kijk naar een mens of een groep mensen en voel vaak goed aan wat er nodig is... en dat werkt!


Ik ben lang geleden geïnspireerd door Gert van Leeuwen (Critical Alignment Yoga-stroming). Inmiddels ben ik zelf al weer zo'n 4 jaar erkend Yoga docent 200 RYT en ben opgeleid in Power-Yoga, Vinyasa-Yoga en Yin-Yoga bij AALO Yoga-Academie. Ik heb bij AALO de aanvullende scholing Chi quong gevolgd en de opleiding Stoelyoga deed ik bij StoelYoga Nederland&België. Bij Hof20 in Haarlem volgde ik een cursus Yoga Nidra, Shavasana en I-rest bij Diana Aben.

Yoga helpt mij lichamelijk en geestelijk sterk en flexibel te blijven en in balans te kunnen zijn. Dat maakt dat ik luchtiger en met meer helderheid tegen dingen aan kan kijken, er over na kan denken en beter kan voelen.

Mijn balans in lichamelijke en geestelijke kracht en -flexibiliteit gun ik iedereen! Dus neem ik je graag mee in wat yoga voor jou kan betekenen.
Ik combineer tijdens de yogalessen lichaamshoudingen met ademhalingstechniek, concentratie-, ontspanningsoefeningen en ondersteun dat met levenswijsheden, levensvragen en quotes over zingeving vanuit de yogafilosofie.

 Ik ben 20 jaar verpleegkundige geweest, was lange tijd opleidingsadviseur in het hoger gezondheidszorg onderwijs en ben nu yoga-instructeur, adviseur in communicatie-training, team coaching en individuele coaching. Wat ik geleerd heb èn mijn ervaring neem ik mee in mijn contact met anderen.

Het aanbod:

yoga lessen
: stoelyoga, poweryoga, vinyassa of Yin-Yang al of niet in combinatie met chi guong op verschillende niveau's. Ik geef de lessen op verzoek in bedrijven, in een yogastudio, in verzorgingshuizen, in een speciaal gehuurde ruimte, bij je thuis en soms in de buitenlucht op een mooie rustige plek.